buyu281.com

buyu281.com

Kingsman A Titkos Szolgálat 2014

  1. Movies
  2. .html

Bemutató 2015. február 13. 2015. február 12. Korhatár (mozi) (mozi) Bevétel 414, 3 millió amerikai dollár [2] Kronológia Következő Kingsman: Az aranykör (2017) További információk weboldal IMDb A Wikimédia Commons tartalmaz Kingsman: A titkos szolgálat témájú médiaállományokat. A Kingsman: A titkos szolgálat (eredeti cím: Kingsman: The Secret Service) 2014 -ben bemutatott amerikai-angol akció-kém-vígjáték, melynek rendezője és társproducere Matthew Vaughn. A forgatókönyvet Matthew Vaughn és Jane Goldman írta, a Dave Gibbons és Mark Millar által alkotott Kingsman című képregény-sorozat alapján. A főszereplők Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Taron Egerton és Michael Caine. Az Amerikai Egyesült Államokban 2015. február 13-án mutatták be, Magyarországon egy nappal hamarabb szinkronizálva, február 12-én az InterCom Zrt. forgalmazásában. A film folytatása: Kingsman: Az aranykör, amit 2017-ben mutattak be. A Kingsman: A titkos szolgálat 2014. december 13-án mutatkozott be az éves filmmaratonban, a Butt-Numb-A-Thon-on, és 2015. január 29-én jelent meg az Egyesült Királyság mozijaiban.

Movies

Ha a vígjáték nehéz műfaj, akkor ez a paródiára hatványozottan igaz. Összerakni egy olyan filmet, ami ügyesen és leleményesen reflektál az alapműre (vagy alapművekre), tökéletesen eltalálja a piszkálódás és a tisztelgés közti arányt, és emellett független filmként is megállja a helyét, már önmagában emberpróbáló feladat. Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-men: First Class) azonban a hasára csapott, és a Kick-Ass után másodszor is megalkotta a tökéletes akcióvígjátékot. A Kingsman – a Titkos szolgálat maradéktalanul teljesítette azt, amire szerződött. Tette ezt egyedi módon, stílusosan és rendkívül szórakoztatóan. A Kingsman egyfajta hiánypótló film, ami remek időzítéssel érkezett a mozikba, hiszen jelenleg nagyon sokan vannak, akik sem az Oscar-jelölt filmek drámázására, sem A szürke ötven árnyalata-típusú förtelmekre nem kíváncsiak. Ez a film nekik készült. A történet? Ez a pár mondatos beharangozó nem lesz épp figyelemfelkeltő, de garantálom, hogy a film jóval többet rejt magában – adva van egy életcélt kereső, de nagyon rossz irányba tartó fiatal, Töki, akit felkeres Galahad, a jól öltözött titkos ügynök és munkát kínál neki.

.html

Személyes ajánlatunk Önnek Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még Részletesen erről a termékről Bővebb ismertető A POLGÁRHÁBORÚ ÉS A HA/VER ÍRÓJÁTÓL A WATCHMEN RAJZOLÓJÁTÓL AZ X-MEN: AZ ELSŐKRENDEZŐJÉTŐL Szupersztárokat rabolnak el szerte a világon, mindenféle magyarázat nélkül. A szuperkém Jack London kezd el dolgozni az ügyön. Jacknek mindene megvan:kalandok, nők, pénz. Ám a ragyogó felszín alatt maga is problémákkal küzd: a részeges pasijával állami segélyen tengődő, lecsúszott nővérének kezelhetetlenné vált fia, Gary rossz társaságba keveredett, és félő, hogy élete végleg kisiklik. Csak Jack mentheti meg unokaöccsét a börtöntől. A férfi meglát valamit Garyben fiatalkori önmagából, és egy utolsó esélyt ajánl neki, hogy megóvja a kilátástalan jövőtől: a legjobbakkal együtt tanulva váljon szuperkémmé. Bizonyíthat-e egy utcagyerek a krémek krémjével szemben, akik drága iskolákból és kiváltságos háttérrel érkeztek? Képes lesz segíteni a nagybátyjának megtalálni az eltűnt hírességeket, és közben nem mellékesen megmenteni a világot?

  1. Index - Kultúr - Nem vagyok James, nem vagyok Bond
  2. Big time rush 1 évad 14 rész
  3. Fundamenta lakáskassza levelezési cím 1922
  4. Kingsman a titkos szolgálat 2014 tv
  5. Sült csirkecombok savanyú káposzta ágyon - HENI SÜT NEKED
  6. Dunavarsány város polgármesteri hivatal dunavarsány
Thu, 14 Apr 2022 23:54:07 +0000

Sitemap | buyu281.com, 2024