buyu281.com

buyu281.com

A Szent A Szörfös És A Vezető

Soha ne felejtsd el, ha valaki dühösen vagy kevésbé szeretetteljesen reagál, biztosan megsérült már. Ez nagyon fontos szempont. Azok, akik kifakadnak valami miatt, csak a fájdalmukat akarják enyhíteni. Törődésre van szükségük, nem ítélkezésre. Emlékezz, ha szeretet adsz az embereknek, a legjobb énjük fog felszínre kerülni, hisz lehetőséget adtál nekik, hogy ragyogjanak. Amikor te változol, mindenki változik körülötted, mert ezzel hagyod, hogy kiviruljanak.

Robin Sharma – A szent, a szörfös és a vezető könyvajánló - Corn & Soda

Könyv/Egészség, életmód/Életvezetés normal_seller 0 Látogatók: 0 Kosárba tették: 0 Ez a termék nem kelt el a piactéren. Amennyiben szeretnéd megvásárolni, ide kattintva üzenj az eladónak és kérd meg, hogy töltse fel ismét a hirdetést. Robin Sharma: A szent, a szörfös és a vezető (19) Kapcsolatfelvétel az eladóval: A tranzakció lebonyolítása: Szállítás és csomagolás: Regisztráció időpontja: 2011. 12. 11. Értékelés eladóként: 99. 79% Értékelés vevőként: 100% fix_price Az áru helye Magyarország Átvételi hely Budapest XII. kerület Aukció kezdete 2021. 06. 24. 17:36:42 Szállítás és fizetés Termékleírás Szállítási feltételek Robin Sharma A szent, a szörfös és a vezető 2017 Kiadás: Guruló Egyetem, Budapest, 2017 ISBN: 9786155420047 Oldalak száma: 248 Vásárlásával társadalmi célokat támogat. Minden vásárlónk nyugtát vagy kérésre számlát kap. A szállítás ingyenes, ha egyszerre legalább 12 000 Ft értékben vásárolsz az eladótól! MPL házhoz előre utalással 1 325 Ft /db MPL PostaPontig előre utalással 1 205 Ft MPL Csomagautomatába előre utalással 745 Ft Személyes átvétel 0 Ft - A MOM Park közelében, munkanapokon, 10 és 18 óra között (pénteken csak 16 óráig) További információk a termék szállításával kapcsolatban: Csomagküldést vállalunk, 12 000 forintot meghaladó összértékű rendelés esetén ingyenes a postázás!

- Mark Victor Hansen, az Erőleves a léleknek című könyvsorozat szerzője és Az egyperces milliomos című bestseller társszerzője Ennek a lenyűgöző könyvnek a lapjain egy erőteljes, ám megvalósítható folyamatot fogsz megismerni, amelynek a segítségével újraalkothatod az életedet, és visszatalálhatsz a legjobb énedhez. A lebilincselő és szívhez szóló történetként megírt A szent, a szörfös és a vezető mély bölcsességet és gyakorlati tanácsokat ötvöz, amelyek segítenek felfedezni a végzeted, megmutatják, hogyan élhetsz hiteles emberként, és hogyan találhatod meg végre a tartós boldogságot, amit annyira keresel. Ebben a forradalmi, mégis könnyed útmutatóban, amely rávezet, hogyan élheted az életed a leghitelesebben, a következőket tanulod majd meg: - Hogyan élesztheted fel valódi képességeidet, és hogyan ragyoghatsz a legfényesebben ebben a világban? - Hogyan alakíthatod a félelmeidet szabadsággá, a sebeidet pedig bölcsességgé? - A leckék megtanítanak rá, hogyan válj a saját elméd mesterévé, miközben megnyitod a szívedet, és táplálod a lelkedet.

a szent a szörfös és a vezető 2018

A bölcs ember elsőre azt teszi, amit a bolond csak utoljára. Niccolo Machiavelli (átvett idézet) 11. fejezet, A vezető A legtöbben másokat hibáztatunk azokért a dolgokért, amik nem működnek az életünkben. A házastársunk a hibás a boldogtalan családi otthon miatt, a főnökünk a hibás a munkahelyi stressz miatt, egy idegen a hibás, amiért forgalmi dugóba kerültünk, és persze a szüleink a hibásak, amiért megrekedtünk. Mindenhol a felelősöket keressük, ez azonban nem más, mint önmagunk mentegetése. Ha másokra kenjük a felelősséget az életünk miatt, biztosan boldogtalanok leszünk, hiszen így csak az áldozatot játsszuk. 32. oldal A sebeket alakítsd bölcsességgé, hagyd, hogy a múltad érted dolgozzon. 25. oldal A leggazdagabb ember nem az, akinek a legtöbb tárgya van, hanem akinek a legkevesebbre van szüksége. 22. oldal Bármelyik gondolat megváltoztathatja az életedet, amit egy könyvben olvasol. 20. oldal

"Látszatra Jack Valentine-nak mindene megvolt. Reklámszakemberként remek fizetést kapott, és jól is állt neki ez a szerep. Modern lakásba járt haza, szuper barátokkal találkozott esténként, és menő autót vezetett. Legalábbis egy zavaros hétfő reggelig, amikor belecsapódott egy furgon oldalról, ő pedig a kórházban kötött ki súlyos sérülésekkel. Persze minden okkal történik, és Jack útja is felfedi magát, amikor megjelenik az ősz hajú, súlyos beteg férfi a kórházi szobájában. Az idős úr, Cal, elmondja az élete történetét, amely nagyon is hasonlít Jack addigi sorsára. A mese anyagi javakról szól, de a közepén óriási űr tátong. Cal végül a filozófia segítségével talált megváltásra (vagyis a bölcsesség szeretetével), most pedig felajánlja Jacknek, hogy elmondja neki a választ a Végső Kérdésekre, amelyekkel mindannyian szembe kerülünk: "Bölcsen éltem? Jól szerettem? Jól szolgáltam másokat? "" A szent, a szörfös és a vezető ekönyv korlátlan számban letölthető ( és) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.

A szent, a szörfös és a vezető · Robin Sharma · Könyv · Moly

  • Foo fighters sziget 2019 jegyek hd
  • A szent a szörfös és a vezető 2018
  • A szent a szörfös és a vezető 3

Forrás: A napokban jelent meg Robin Sharma legújabb könyve A szent, a szörfös és a vezető címmel. A szerző nevét rengetegen ismerik, hiszen több személyiségfejlesztő és vezetői szemléletfejlesztő könyvet is kiadtak már tőle itthon, amik sok fejlődni vágyó olvasó polcán ott sorakoznak. Robin Sharma műveinek különlegessége abban áll, hogy ő nem egy száraz, gyakorlati útmutatót fog neked adni, amiben megmutatja, hogyan élhetsz jobb életet. Ő ezeket a tanításokat, leckéket történetbe fűzi, ezekben a történetekben pedig mindenki magára fog ismerni. A szent, a szörfös és a vezető főszereplője Jack Valentine, akinek teljesen kicsúszik a lába alól a talaj, miután autóbalesetet szenved, ami majdnem az életébe kerül. A kórházban azonban találkozik egy titokzatos idegennel, Callel. Az idős férfi elmeséli neki az életét, ami kísértetiesen emlékezteti Jacket saját gyermekkorának borzalmaira. Cal megosztja fiatal szobatársával a három Végső Kérdést, amivel mindenki szembesül majd élete egy bizonyos pontján: "Bölcsen éltem?

a szent a szörfös és a vezető full

Rájössz, hogy valójában rávetíted azt a viselkedést, amit az édesanyád alkalmazott veled szemben. Más szóval az idegességedet nem a barátnőd okozza, hanem egy probléma az édesanyáddal, amit nem tudtatok rendesen megoldani. A barátnőd csak arra kér, hogy mosogass el, ez azonban azonnal visszaküldött a gyerekkorodba. Amint ezt megérted, már abba is hagytad a táncot. Szerinted ő mit lép majd erre? Nem tud egyedül táncolni. Tehát azzal, hogy megváltoztattad a saját viselkedésed, megváltoztattad az övét is. Ezért sokkal erőteljesebb, ha önmagod dolgozol, nem pedig arra pazarlod az energiádat, hogy átformáld a másikat. Csak úgy inspirálhatod az embereket fejlődésre, ha te magad is észreveszed a lehetőséget a növekedésre minden egyes szituációban, és felelősséget vállalsz értük ahelyett, hogy valaki mást hibáztatnál. Persze olyan helyzetek is adódnak majd, amikor a partnered hibát követ el. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy a félelem ellenszere a szeretet. Amikor egy lépést hátrálsz egy kihívást jelentő szituációban, és megérted, hogy a veszekedés csak segélykiáltás, mert a másik fél, vagy felszínre tört valami mélyen gyökerező fájdalma, olyankor a legegyszerűbb válasz a szeretet.

Törékeny tételek (üveg, porcelán, stb. ) postázást ilyen esetben sem végezzük. A szállítás árak 2 kg-ig érvényesek, efölött változhatnak! TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK Kapcsolódó top 10 keresés és márka

Jól szerettem? Jól szolgáltam másokat? " Ha belegondolsz, ezekre a kérdésekre nem tudsz azonnal válaszolni, hiszen talán még sosem jutottak eszedbe. Azonban a kérdések természetéből is nyilvánvalóvá válik az olvasó számára, hogy alapvető fontosságú leckéket fog megtanulni belőlük, amik Sharma reményei szerint hozzásegítik majd egy teljesebb, boldogabb élethez. Sharma nem oktat ki, nem tesz úgy, mintha mindent tudna és legfőképp nem akar megváltoztatni emberként. Kimondja, hogy tökéletes vagy úgy, ahogy vagy, egyszerűen csak meg kell találnod a saját utadat. Elmondja, hogy a filozófia (vagyis a bölcsesség szeretete), a szeretet és a szolgálatkészség hogyan vezethetnek el téged az áhított célod megvalósítása felé, ami nem feltétlenül anyagi dolog. Tudom, mindenki gazdag akar lenni, azonban van egy nagy igazság, amit Sharma kendőzetlenül mutat meg nekünk: ha nem adsz, kapni sem fogsz. Jack Valentine története szívbemarkoló, megvilágosító és tanulságokkal teli. Nincs benne megjátszás, erőltetés vagy kitaláció.

Thu, 14 Apr 2022 20:58:08 +0000

Sitemap | buyu281.com, 2024