buyu281.com

buyu281.com

Mass Effect Andromeda Lesz Magyar Felirat | Mass Effect 1-2-3 És Andromeda - Játékok - Thevr Fórum

  1. Magyarítások Portál | Fórum | Mass Effect Andromeda
  2. Mass Effect 1-2-3 és Andromeda - Játékok - TheVR Fórum
  3. Videos
  4. Filmek

Mass Effect 1-2-3 és Andromeda - Játékok - TheVR Fórum

Magyarítások Portál | Fórum | Mass Effect Andromeda

Bármennyire is szép a grafika egy Xbox-on, ugyanaz, vagy egy kicsit feljavított verzió még nem biztos, hogy szépen fog mutatni a mindent élesen, pixelről-pixelre megmutató PC-ken. Ez be is bizonyosodott: a legtöbb negatív kritika a Mass Effect grafikáját illeti: meglepő módon például, a játék (illetve az alatta ketyegő Unreal3 Engine) képtelen kezelni az élsimítást, az objektumok így a játékban "szőrösek" és pixelesek. Ez konzolon még nem gond (oldalakat lehetne arról írni, hogy ez konzolon miért nem zavaró), PC-ken azonban már szembetűnő, nem is beszélve arról, hogy az utóbbi tíz évben kvázi minden játék használ élsimítást (antialiasing), szóval ez amolyan "elvárt dolog" a PC-s játékosok részéről. Hát bizony elkélne az az élsimítás... () A másik botrány, hogy a játék kiegészítő csomagja, (Bring Down The Sky) az Xbox-os felhasználóknak fizetős (fizetniük kell ha le akarják tölteni), a PC-s verziót használók pedig ugyanezt a kiegészítő csomagot letölthetik.. ingyen. Ennek a PC-s felhasználók nagyon örülnek, a konzolosok pedig jogosan vérben forgó szemekkel írják tele a hivatalos fórumot.

Mass Effect 1-2-3 és Andromeda - Játékok - TheVR Fórum

mass effect andromeda lesz magyar felirat 4

A CDProjekt-től és a honosítóktól pedig előre is elnézést kérünk: ha a honosítás mégis igényes és szakmai lesz, mi leszünk az elsők, aki megkövetjük magunkat! (De azért egy választható angol-nyelv opció jó lett volna…) A Mass Effect: Andromeda a címe a Mass Effect franchise új, jelenleg fejlesztés alatt álló játékának, melyet az előző három részhez hasonlóan a BioWare fejleszt. [1] Megjelenése 2016 decemberére várható. [2] Az eddigi hivatalosan is megerősített információk alapján a játék története az Androméda galaxisban fog játszódni, "távol és jóval az eredeti trilógia eseményei után". Az általunk irányítható karakter a korábbi részekhez hasonlóan ember lesz, melynek nemét magunk választhatjuk meg. Emellett a játékba visszatér az új és fejlettebb Mako. [2] Ellentétben az eredeti trilógiával, melyek az Unreal Engine 3-at használták a Mass Effect: Andromeda Frostbite Engine motorral készül. [2] Hivatkozások Szerkesztés ↑ MASS EFFECT: ANDROMEDA Official E3 2015 Announce Trailer ^ 2, 0 2, 1 2, 2 BioWare blog: "Introducing Mass Effect: Andromeda" Sablon:Series Nagyon örülök, pontosabban, nagyon örültem, hogy a kezembe került ez a könyv, ugyanis hatalmas nagy Mass Effect rajongó vagyok.

mass effect andromeda lesz magyar felirat film

Videos

Már írtam az EA nek hogy mi a franc van úgy mégis és azt írták hogy már tárgyalnak a BioWare-al mert nincs lokalizálva még. WTF? de ha nincs lokalizálva akkor mért forgalmazzák? Ha bárkinek van vagy volt ilyen problémája az írja le ide legyen szíves. 1/6 anonim válasza: Ugyanez. Letöltöttem egy magyar nyelvű kiegészítést. Igaz, a párbeszédek így sem magyarul vannak. De azért szemétség, hogy az ember a sok pénzt kifizeti nekik, és ők meg így tojnak ránk. Ha meg letöltjük torrentezéssel, akkor fel vannak háborodva a kiadók. Hát csak legyenek! Ezentúl én is így teszek. 2013. jan. 7. 11:09 Hasznos számodra ez a válasz? 2/6 A kérdező kommentje: Hát igen. Ezzel nem is lenne gond hogy nem magyar csak akkor ne virítson a magyar zászló magán a játékon és a játék tokján. A bejátszások konkrétan olyanok, mintha nem lett volna rendezőjük, csak a megírt szövegkönyv alapján mindenki bedobta volna azt, ami szerinte a legjobb lesz oda. A párbeszédek hangulata nem csak egyik sorról a másikra vesz 180 fokos fordulatot, volt, hogy még egy mondaton belül is azt éreztem, hogy a felénél jött vissza a kávészünetről a szinkronszínész, annyira nem volt koherens a megjegyzése, de igaz ez a vágás ritmusára és néha a kamerakezelésre is.

Bár nem annyira, mint a barátnőm, aki nekem köszönheti a széria ismeretét, és aki az Andromeda-t kivéve, mindegyik részt 3-4 alkalommal vitt végig. A magam részéről kimaradt az új játék és rendkívül feldobott, hogy a Felkelés a Nexuson kötettel alapozhatom meg a rám váró izgalmakat és élményeket. Amit a legfontosabb tudni, hogy a Mass Effect, sajnos, az EA Games markába került. Következésképpen ott próbálnak legombolni róla pénzt, ahol csak lehet. Az én gyanúm szerint ezért született meg ez a könyv is, sőt, az összes iromány, ami a vállalat játékaihoz tartozik. Ugye kaptunk már egy 4 részes Mass Effect könyv sorozatot, amit maga Drew Karpyshyn írt. Ő az, akinek köszönhetjük a remek ötletet és történetet, mind a trilógia, mind pedig a KotOR és az Old Republic szerepében. Nos, az EA marketingeseinek a célja minél több pénzt legombolni a vásárlóról, ezért aki rajong valamiért, az valószínű ezeket a könyveket is megfogja venni. Figyelt kérdés Nemrég vettem egy online vebáruházból egy Mass Effect trilogy kiadás ebben a kiadásban benne van a mass effectnek mind a 3 része elvileg az első kettő magyar felirattal de ahogy feltettem az első részt látom hogy nincs sehol a magyar nyelv csak angol, francia, spanyol és orosz elérhető.

  1. Kreatív karácsonyi ötletek saját kezűleg
  2. Kitonail 80 mg/g gyógyszeres körömlakk - patika1.hu webáruhá
  3. Avatar aang legendája 2 könyv 17 rész 2018
  4. Mikor mutatható ki a terhesség
  5. Otp kamatozó kincstrjegy kamata 2019 online
  6. Vámpírnaplók 1 évad 6 rész indavideo
  7. Pest megyei matrica érvényessége m1 20
  8. Ittasan okozott halálos balesetet a külföldi férfi | BAON
  9. Neurologia klinika budapest amerikai út 11

Filmek

A megfelelő élmény biztosításához az oldal sütiket (cookie) használ. Adatvédelem Magyarítások Portál © Magyarítások Portál 2003-2021 Minden jog fenntartva! Design: Perzonallica

■ Kiemelt Híreink 0 3506 Mass Effect Androméda Fordítási projekt TÖRÖLVE! by IMP - 2020-09-01 Sziasztok Hivatalos közlemény következik! Mérlegelve a jelenlegi dolgokat a fordítással kapcsolatban, úgy döntöttem mint tulajdonos, és főszerkesztő, hogy ezt az ígéretemet, hogy miszerint Lefordítjuk a Mass...

Mass effect andromeda magyar felirat Kapcsolódó kérdések: A Mass Effect: Andromeda a címe a Mass Effect franchise új, jelenleg fejlesztés alatt álló játékának, melyet az előző három részhez hasonlóan a BioWare fejleszt. [1] Megjelenése 2016 decemberére várható. [2] Az eddigi hivatalosan is megerősített információk alapján a játék története az Androméda galaxisban fog játszódni, "távol és jóval az eredeti trilógia eseményei után". Az általunk irányítható karakter a korábbi részekhez hasonlóan ember lesz, melynek nemét magunk választhatjuk meg. Emellett a játékba visszatér az új és fejlettebb Mako. [2] Ellentétben az eredeti trilógiával, melyek az Unreal Engine 3-at használták a Mass Effect: Andromeda Frostbite Engine motorral készül.

Épp mikor beléptem volna egy ősi civilizáció által hátrahagyott objektum ajtaján, megjelent a 'ki itt belépsz, készítsd a pénztárcádat, vagy menj máshová' felirat. Felszíni legénységünk hat tagjából öttel már a demóban találkoztam, a maradék háromból kettő irritálónak, a Krogan viszont jópofának tűnik, de ezt még korai megítélni. Ez a hanyagság jellemzi a pályákat benépesítő NPC-ket is. Nem mintha nem próbálták volna élettel megtölteni űrhajónkat vagy a Nexus űrbázist (a sztori során egyébként több mint 1200 karakter fog megszólalni), de az emberkék vagy semmit nem csinálnak, vagy ha mégis, annak nincs értelme. Először nem értettem mi a bajom a környezettel, mert az ilyen részletekre nem feltétlenül figyel az ember, de 2017-ben már tudat alatt zavaró az a szerelő, aki a semmit bütyköli a levegőben, vagy a terminálkezelő, aki a klaviatúrától fél méterre zongorázik begörnyedt háttal az idők végezetéig. De a legtöbb bugos aminációt is ők produkálják, a demó legemlékezetesebb momentuma számomra az volt, amikor épp nagy megértésben a Turian rendfenntartó életéről próbáltam bölcs diskurzust folytatni, majd egyszer csak a háttérben álldogáló őr pánikszerűen, fegyverét élesítve beguggolt egy közeli panel mögé.

Mass Effect: Andromeda - nem jön már új tartalom az egyjátékos módhoz 👍 Mass effect andromeda magyar felirat letöltés Mkb bank elérhetőség Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert! ] - PROHARDVER! Hozzászólások Mass effect andromeda lesz magyar felirat 5 Mass effect andromeda lesz magyar felirat de ELSŐ BENYOMÁSOK: Mass Effect: Andromeda Mass effect andromeda lesz magyar felirat full Én tuti nem rendelem elő, több okból is: a 2. + 3. ME játékokat annó még előrendeltem, de pl. ahogyan a 3. részt is már kiadták... Akkor eldöntöttem, hogy több ME játékot már nem fogok elővételben beszerezni. Kivárom, amíg befejezik a játékot renndesen: lesz normális vége, felpatchelt, VGA driverek is készek hozzá teljesen. Ja, meg pl. az összes DLC-t / kivágott / jobban kidogozott tartalmat is már magában tudja, szóval majd egy Spec. kiadásnál beszerzem, 40%-50%-os árkedvezmény mellett.... Kár, hogy a BioWare is itt tart már az EA miatt (+ maguk miatt is persze, kellett nekik az EA, hát meg is kapták... ) de ez van.

Thu, 14 Apr 2022 23:10:09 +0000

Sitemap | buyu281.com, 2024